Geboortekaart kindermeubels

Hoe attent is het om bij een bijzondere gelegenheid een cadeau te geven dat geïnspireerd is op het geboortekaartje van de ontvanger. Een cadeau dat met recht origineel en uniek is omdat er maar één exemplaar verkrijgbaar is op de hele wereld.

Aanstaande ouders kiezen met grote zorg het ontwerp van een geboortekaartje. Maar uiteindelijk wordt een geboortekaartje niet meer dan een tastbare herinnering in een fotoalbum. Hoe gaaf is het dan om het ontwerp van dat kaartje terug te laten komen in kindermeubilair. Een cadeau dat je vanuit je hart geeft en dat voor altijd gekoesterd zal worden. Leuk om te geven, maar geweldig om te krijgen!

El Pimpi maakt niet alleen ontwerpen voor kindermeubels met een geboortekaartje als inspiratiebron, maar u kunt ook kiezen voor een van onze voorgeselecteerde ontwerpen El Pimpi's choice, verrijkt met de naam van de ontvanger.

Het concept van El Pimpi is uniek omdat wij het geboortekaartje niet een-op-een overnemen in het ontwerp. El Pimpi voorziet kindermeubilair van een ontwerp dat geïnspireerd is op het geboortekaartje van de ontvanger. Dat betekent dat naast elementen van het kaartje - afbeelding, foto of tekst - de sfeer, uitstraling en kleurcombinatie van het kaartje terugkomen in het ontwerp. Tijdens het bestelproces kunt u uw wensen opgeven bij ‘Opmerkingen’.

Het geboortekaartje ontvangen wij bij voorkeur digitaal (uw drukker kan u een digitaal exemplaar bezorgen).
Een foto van het kindje kan op het stoeltje, maar uit ervaring weten we dat dat minder leuk is als het kindje op het stoeltje kan zitten. Wilt u wel een foto van het kindje op het stoeltje, stuur deze dan samen met het kaartje naar info@elpimpi.nl.
Mocht u alleen een geboortekaartje en/of foto  hebben, dan stuurt u dat naar:

El Pimpi
Hengelder 17
6902 PA Zevenaar

Wij gaan voor u aan de slag zodra wij het kaartje hebben ontvangen.

Meubels
Op dit moment bestaat het assortiment van El Pimpi uit een kinderstoel en een bijpassend tafeltje. Alle meubels zijn gemaakt van hout en zijn bij El Pimpi verkrijgbaar in wit en donkerbruin; los of als set.

 

 • Geboortekaart stoel

  Geboortekaart stoel
  Geboortekaart stoel

  Een gepersonaliseerd kinderstoeltje is een aanwinst voor elk interieur; zowel voor de kinderkamer als voor de woonkamer.
  Naast kenmerkende elementen van het geboortekaartje of een voorgeselecteerd ontwerp, worden op de achterzijde…

  € 69,95
 • Geboortekaart tafel

  Geboortekaart tafel
  Geboortekaart tafel

  Een kind dat speelt, eet of knutselt aan een tafeltje dat ontworpen is met zijn geboortekaartje als inspiratiebron; een persoonlijker cadeau bestaat haast niet. Een tastbare, blijvende herinnering aan een van de mooiste…

  € 74,95
 • Geboortekaart set

  Geboortekaart stoel & tafel
  Geboortekaart stoel & tafel

  U kunt ook een set gepersonaliseerde kindermeubels kopen. Standaard bestaat de set uit 1 tafel en 1 stoel. Uiteraard is het mogelijk om meerdere stoeltjes te bestellen.

  Alle meubels worden gedemonteerd afgeleverd.

  Tijdens het…

  € 139,95 € 125,95

Kijk gerust eens rond

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik ze graag. Je kan ook veel voorbeelden zien op de facebook pagina www.facebook.com/elpimpikado/

© 2015 - 2024 El Pimpi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel